Uvod v šolsko leto 2021/2022

Spoštovani učenci, spoštovani starši!

Prihajajoče novo šolsko leto je pred vrati. Čeprav smo učitelji in drugi delavci šole dobro pripravljeni na začetek, ne bo lahko. Epidemija še vedno kaže zobe, zato se bodo najverjetneje posamezna pravila prilagajala trenutnim situacijam. Sproti se bodo prilagajali tudi dogovori. Večina stvari ni ne v naših in seveda ne v vaših rokah. Zato naprošamo za razumevanje in strpnost, ki ste ju v preteklem obdobju že pokazali in bomo skupaj uspešno pripeljali šolsko leto do konca. Prepričan sem, da bomo z znanjem, skupnimi močmi, empatijo, prijazno komunikacijo in dobro voljo zmogli vse izzive, ki nas čakajo.

Šolsko leto pričenjamo v sredo, prvega septembra ob 8.00. Prvošolčki nekoliko kasneje. Vsa navodila organizacije prvega šolskega dne, poteka pouka, prehrane in šolskih prevozov boste prejeli v teh dneh od svojih razrednikov.

Naj zaključim z mislijo neznanega avtorja: Vedimo, da smo otroci vesolja, nič manj kakor drevesa in zvezde; pravico imamo biti tu. In, če se zavedamo ali ne, vesolje se razvija v pravo smer.

Želim vam uspešno, predvsem pa zdravo novo šolsko leto.

Ravnatelj mag. Andi Brlič

Prilagodi izgled strani
Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.